Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod
Virix Prod

Virix Prod este o companie cu capital romanesc 100% si si-a inceput activitatea in anul 1994 prin preluarea unei locatii amplasate in apropierea orasului Gaesti.

Initial productia a inceput cu cherestea de rasinoase pentru export (circa 60 mc/luna) insa prin investitii masive si retehnologizare, productia si calitatea marfii au ajuns la cele mai inalte standarde.

Astazi Virix Prod livreaza peste 95% cherestea de fag si alte produse pentru export, avand o capacitate de 3000 mc cherestea lunar, iar stocul permanent de busteni de fag este de minim 10000-20000 mc si personal specializat de 220 de angajati permanenti.

Investitiile nu s-au rezumat numai la utilaje, s-a investit foarte mult si in echipa de productie si in conditiile de lucru oferite angajatilor, astazi, forta de munca avand o inalta calificare si specializare.
Prin achizitionarea unor noi terenuri din proximitatea fabricii, ajungand azi la o suprafata totala de 64.000 mp, Virix a avut posibilitatea sa se extinda, sa-si mareasca spatiul de depozitare a cherestelei produse, a stocului de busteni, a spatiilor de productie, sortare si pachetizare.
Ulterior s-au construit hale noi de productie, aburitoare, uscatoare, sala de mese pentru angajati, vestiare.

In prezent Virix detine 6 aburitoare, cu capacitate totala de 250 mc/lot, 15 camere de uscare computerizate care pot usca in total 3300 mc/lot. De asemenea, avem 5 camioane specializate in transportul bustenilor (cu macara), incarcator frontal, motostivuitoare, manipulatoare, etc.

Utilajele de productie, fierastraie panglica cu tehnologie laser si panze stelit, permit taierea rectangulara, precisa, fara diferente de grosime sau latime.

De asemenea, beneficiind de instalatie de exhaustare, tot rumegusul si deseurile rezultate din productie sunt refolosite in instalatia termica pentru aburitoare si uscatoare, aducandu-si astfel aportul la protectia mediului inconjurator.

Acordam o atentie deosebita calitatii marfii, chiar din fazele incipiente productiei; pornind de la selectarea bustenilor si pana la produsul finit, sortarea, antiseptizarea si pachetizarea sunt operatiuni supravegheate permanent. De altfel, compania dispune de sistem de supraveghere video si paza permanenta.

Portofoliul de clienti

Majoritatea marfii produse merge catre export, iar pietele de desfacere cuprind arii geografice din Africa si Asia.

Avand infrastructura bine organizata, si politica de contractare a companiei este foarte flexibila, venind in intimpinarea cererilor partenerilor nostri. Logistica detinuta permite vanzarea marfii in toate conditiile , incepand de la ex works si pana la franco destinatie, cu incarcare pe orice mijloc de transport (camion, vagon, container, vapor).

Virix Prod isi selecteaza foarte atent colaboratorii, fie ei angajati sau parteneri de afaceri, ofera dar si solicita in acelasi timp, corectitudine si seriozitate, care, alaturi de calitatea produselor noastre, ne recomanda ca parteneri de incredere pe termen lung.

Proiect POR 2014-2020

www.fonduri-ue.ro | www.inforegio.ro | www.facebook.com/inforegio.ro